Zigana Makina
Limni Gölü Tabiat Parkı’nın ulaşım problemi sona eriyor. Tabiat Parkı ile Zigana Köyü arasındaki yol çalışmasını üslenen firmamız..
Zigana Makina
Yol kontrol ve sinyalizasyon sistemlerinde yılların birikimi ile çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.
Zigana Makina
Zigana Makina; geniş ve kapsamlı inşaat işleri ile halkımıza hizmet vermeye devam etmektedir.
Zigana Makina

FAALİYET ALANLARIMIZ

Zigana Makina
Geniş bir alanda çalışmalarını yürüten Zigana Makina; inşaat sektöründe de bir çok projede imzası bulunan ve gerçekleştirdiği her projeyi de en üst seviyede tamamlayan bir firma olarak sektörde hakettiği yerini almaktadır. Gerçekleştirdiğimiz bütün projelerimizde firmamıza ait geniş araç parkımızla her gün biraz daha büyüyerek yolumuza devam etmekteyiz.
Yapı ve inşaat uzmanlık ister

Yapı ve inşaat uzmanlık ister

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Zigana köyü sınırlarındaki Limni Gölü Tabiat Parkı’nın ulaşım problemi sona eriyor. Tabiat Parkı ile Zigana Köyü arasındaki yol çalışmasının tamamlanmasının ardından şimdide Limni Gölü Zigana Dağı arasındaki yolda betonlama çalışmaları başlatıldı.
Limni Gölü Yol Çalışması

Limni Gölü Yol Çalışması

Yol kontrol ve sinyalizasyon sistemlerinde yılların birikimi ile çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Sinyalizasyon sistemleri; can ve mal emniyetini birinci planda tutan, çağdaş ölçü ve standartları içeren, kaliteli seyahat standartlarını yükseltmek için olmazsa olmaz sistemlerdir.
Sinyalizasyon Sistemleri

Sinyalizasyon Sistemleri

Geniş bir alanda çalışmalarını yürüten Zigana Makina; inşaat sektöründe de bir çok projede imzası bulunan ve gerçekleştirdiği her projeyi de en üst seviyede tamamlayan bir firma olarak sektörde hakettiği yerini almaktadır.
Kapsamlı İnşaat İşleri

Kapsamlı İnşaat İşleri

Gerçekleştirdiğimiz bütün projelerimizde firmamıza ait araç parkımızla tamamlayarak yeterliliğimizi göz önüne sermiş oluyoruz
Kapsamlı Araç Parkı

Kapsamlı Araç Parkı

Geniş Araç Parkı

Zigana Makina geniş araç parkıyla çalışmalarını devam ettirmektedir.

Limni Gölü Yol Yapım Çalışmaları

Limni Gölü ve Tabiat parkı yol çalışmalarımız.

Firmamız Vergi Rekortmeni

Kurumlar vergisi rekortmeni Zigana Makina.

Sosyal Sorumluluk

Sosyal sorumluluk çerçevesinde, bu alandaki çalışmalarımız da devam etmektedir.